Ostrichoo - Servicepakketten

Bezoek onze e-bike website.

Bezoek onze medische website.

Producten
Accessoires
Support
Over ons
Winkels

Servicepakketten


Een e-bike kopen is één ding, je e-bike een beetje netjes houden is iets anders. Jij wilt gewoon lekker fietsen en je niet bezighouden met de controle van je vliegwiel of het vervangen van je fietsketting. En je wilt al helemaal niet je fiets zelf nog in elkaar moeten zetten als je er een online hebt besteld. Speciaal voor de mensen die houden van simpele oplossingen en het liefst direct wegfietsen als de e-bike thuis is bezorgd hebben we bij Ostrichoo daarom servicepakketten ontwikkelt. 

We hebben 3 verschillende pakketten: starter, basis en deluxe

Starterspakket

Het starterspakket helpt je in het zadel bij de aanschaf van je e-bike.

Met dit starterspakket wordt je fiets 100% rijklaar afgeleverd. Dat betekent dat de fiets wordt volledig wordt afgemonteerd door Ostrichoo E-bikes en ook nog eens helemaal wordt nagekeken en getest voordat hij gratis bij je thuis wordt afgeleverd.

Je krijgt je nieuwe e-bike dus niet als bouwpakket binnen, maar kunt er direct op springen als hij is bezorgd. Super simpel! Naast de afmontage en gratis bezorging krijg je bij het afnemen van een starterspakket een uitgebreide servicebeurt voor je e-bike aan huis. Éen van onze Ostrichoo monteurs komt na het maken van een afspraak bij je langs om je fiets een complete servicebeurt te geven. Lees hier meer over wat een servicebeurt inhoudt.

NB: Deze eerste servicebeurt is verplicht voor het behoud van de garantie. Deze moet in de eerste 3 maanden na aanschaf plaatsvinden. 

Basispakket

Het basispakket bevat aanvullingen op het starter pakket.

Je krijgt net als bij het starterspakket een 100% rijklare fiets geleverd aan huis zonder dat je bezorgkosten hoeft te betalen en ook de eerste servicebeurt zit bij dit pakket inbegrepen. Maar daar houdt het basispakket niet op! Je kunt bij dit pakket namelijk ook gebruik maken van de gratis haal en brengservice. Ostrichoo komt gratis naar jou toe om je fiets op te halen in garantiegevallen. (Deze dienst geldt voor heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden) Je bespaart hiermee €49,99,- haal- en brengkosten. Naast de eerste, verplichte service beurt krijg je bij aanschaf van het basispakket ook nog een tweede servicebeurt van ons en 3 jaar extra garantie op het frame. 

Deluxe pakket

Het deluxe pakket is het verwenpakket voor je fiets.

Je krijgt net als bij het basispakket je fiets 100% rijklaar afgeleverd en je mag gebruik maken van de haal- en brengservice. Daarnaast krijg je niet één, niet twee maar maar liefst drie! servicebeurten voor je fiets gratis aan huis, plus 10 jaar garantie op het frame van je fiets. En dat is fijn want je frame is zo’n beetje het belangrijkste onderdeel van je e-bike. 

Het is niet verplicht om de pakketten af te nemen bij de aankoop van je e-bike maar wel erg aan te raden. Want als jij je fiets goed verzorgd kun je er langer van genieten en voorkom je dure reparaties.

Let op! Wij bieden alleen service aan huis binnen Nederland.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws: