Ostrichoo - Retourneren

Bezoek onze e-bike website.

Bezoek onze medische website.

Producten
Accessoires
Support
Over ons
Winkels

Retourneren


Bedenktijd

Natuurlijk krijg je op al je aankopen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen.

Bedenktijd/herroepingstermijn

De bedenktijd (of: herroepingstermijn) verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij (of iemand die jij hebt aangewezen als ontvanger) het product fysiek in bezit krijgt. Dit is het moment dat de ontvanger het pakket in handen krijgt en niet de vervoerder. Om gebruik te maken van jouw herroepingsrecht, moet je ons schriftelijk (dus per post of e-mail) op de hoogte stellen dat je je aankoop wilt retourneren/herroepen. Vul hiervoor het retourformulier zorgvuldig in en stuur ons deze op. Wil je je bestelling retourneren? Dan hoef je er alleen voor te zorgen dat wij jouw verzoek binnen de vastgestelde bedenktijd ontvangen. Dan heb jij aan je verplichtingen voldaan en gaan wij aan de slag met jouw verzoek!

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen minus de afleverkosten en eventuele extra kosten zoals rembours betaling. We betalen het bedrag zo snel mogelijk aan je terug, maximaal binnen 14 dagen nadat we van jou hebben gehoord dat je je bestelling wilt herroepen/annuleren/retourneren.

Let op: als je slechts een deel van je bestelling retour stuurt, dan worden de kosten voor levering niet teruggestort.

Terugbetaling

Je krijgt het bedrag met hetzelfde betaalmiddel terug als waarmee je hebt betaald, tenzij je uitdrukkelijk hebt ingestemd met een andere vorm van terugbetaling. Wij rekenen in ieder geval geen kosten voor zulke terugbetalingen.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de producten hebben teruggekregen, of wanneer jij hebt aangetoond dat je de producten hebt teruggezonden. Dit is afhankelijk van welke situatie zich eerder voordoet.

Terugsturen

Wanneer wij jouw melding van herroeping hebben ontvangen, dien je binnen maximaal 14 dagen de producten aan ons terug te sturen of te overhandigen. Je bent dus op tijd als je de producten terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De retourkosten van het terugsturen van de producten komen voor jouw rekening. Voor het ophalen van je retourfiets rekenen wij €79,99 (binnen NL).

Retouradres

Ons retouradres is:

Ostrichoo E-bikes

Florijnstraat 6g

2988CL Ridderkerk, Nederland.

Voorwaarden retourneren/ruilen

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de producten die het gevolg is van het gebruik van de producten, wanneer je het product meer (intensief) gebruikt hebt dan nodig is om het goed te kunnen testen. Wij begrijpen dat je je aankoop eerst goed wilt bekijken en ook even kort wilt uittesten en daarom bieden wij gratis proefritten aan huis aan, maak hier dus gebruik van!

Retourneren/ruilen fietsen

Wanneer je het product incompleet, beschadigd of vervuilt retourneert, kan er een afschrijving in rekening worden gebracht. Onder compleet verstaan wij inclusief alle onderdelen die bij de fiets horen, zoals de acculader en de tweede fietssleutel.

Retourneren fietsaccu

Heb je een losse accu gekocht en wil je deze retourneren? Dat is mogelijk: wanneer je binnen 14 dagen wilt retourneren en de accu aan de volgende voorwaarden voldoet:

De retourkosten van een accu retourneren zijn 9,99 per accu.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws: