Ostrichoo - Bestellen

Bezoek onze e-bike website.

Bezoek onze medische website.

Producten
Accessoires
Support
Over ons
Winkels

Bestellen


Waar kan ik een Ostrichoo e-bike kopen?

Onze e-bikes kan je in onze webshop bestellen of bij een van onze dealers aanschaffen. Ga naar producten om ons assortiment te bekijken of naar de dealers pagina om de dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Betalingsmethoden en financiering

Onze fietsen kunnen via vooruitbetaling of achteraf betaling besteld worden in onze webwinkel. Je kunt betalen met je creditcard, iDEAL, Klarna of PIN.

Naar welke landen worden de fietsen geleverd?

Onze e-bikes kunnen in Nederland en Europa besteld worden, echter worden e-bikes buiten Nederland niet rijklaar afgeleverd. Verder kunnen we op dit moment nog geen fietsen buiten Europa leveren.

Omzetbelasting (btw)

De prijzen op onze website zijn inclusief btw. De prijs van de fiets is dus inclusief btw voor alle landen in de Europese Unie*.

Verzendkosten

Als je vanuit een land buiten Nederland besteld dan betaal je extra verzendkosten. Wij bieden momenteel alleen gratis verzending aan binnen Nederland met uitzondering Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen. Ostrichoo staat niet garant voor eventuele douane- en invoerkosten, deze moeten door de klant zelf worden betaald.

Bedrijven binnen de EU met een btw-nummer kunnen een bestelling plaatsen. Voeg alstublieft het geldig internationaal btw-nummer toe aan uw bestelling in onze webwinkel (BTW wordt automatisch terugbetaald) of stuur het verzoek naar info@ostrichoo.eu.

* Dit geldt niet voor speciale overzeese gebiedsdelen (OMR) van de EU-lidstaten.

Proefrit locaties

Elke klant is een Ostrichoo ambassadeur en daarom komen wij voor een proefrit geheel gratis en vrijblijvend bij jou aan huis. Wil je onze e-bikes liever in een showroom zien, dan kunt u naar onze partners Premiumbikes in Rotterdam gaan. Adres: Slinge 139, 3085 ER Rotterdam.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws: